Od 4 lat pod moimi oknami parkuje OI z roku 1999 TDI AGR. Jeździ nią taksiarz (sąsiad) i dopiero wczoraj zauważyłem że ma cała dechę podświetlaną na czerwono :lol: Pytałem i mówi że miał tak fabrycznie dlatego się ytam czy ktos coś słyszał ...? 8)
Wydaje mi się, iż niektóre modele przed faceliftingiem miały czerwone podświetalnie. Natomiast po liftingu wszystkie miały tylko zielone.
Ostatnio widziałem Octavie z 2003 roku z fabrycznie czerwoną tapicerką, począwszy od siedzień i boczków drzwiowych. Nigdy wczesniej w żadnym katalogu nie spotkałem się z takim kolorem. A na dodatek okazało się że była kupiona w salonie w Polsce.
To prawda. Prze FL było na czerwono a co do tapicerki to występowała chyba w Octavii po FL w wersji Ambiente. To tak jak ciężko spotkac Elegance z beżową tapierką. Pomimo tego że była dostepna od ręki bez dopłaty tyle że nikt po za mną nie chciał
Jedyny mój błąd to to że dałem się wkręcić przez fabryczny folder który nie polecał połączenia beżowej tapicerki z beżowym lakierem metalic. Wziąłem czarną i czasem się zastanawiam czy nie szkoda \
Bezowa tapicerke widzialem nie raz w Octavii. Z daleka jak sie patrzy to wyglada ze to L&K dopiero blizej trzeba podejsc zeby sie uswiadomic, ze jednak nie.
Hmmm... to nie dokonca tak... Czerwone podswietlenie bylo tylko wtedy jak ktos ma najstarsze zegary.... takie jasno szare... pozniej juz byly zegary ciemno szare-czarne, chodzi mi oczywiscie o tlo...
bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted: Perfect service by DobryGrzesWawa
No to prawda czerwone było ze stara dechą. Niby nie była ona najpiękniejsza ale coś w sobie miała. Gdyby była z lepszych materiałów to by mi nie przeszkadzało.
Maicroft nie mówię że tylko ja mam taką ale stosunkowo niewiele osób się na taką decydowało. Swoją mam trzeci rok i jest jeszcze czysta
Raz tylko jak przewiozłem moja ukochaną :twisted: teżciową w jakims zasr... futrze to miałem jedno miejsce z tyłu czarne :shock: ..........
Troche mnei to kosztowało odkurzania. Od tamtego czasu teściowa jeździ w bagażniku.
No i oczywiście u mnei w aucie obowiązuje całkowity zakaz palenia. Pracownicy ASO nie lubią takiej tapicerki bo zawsze po ich ingerencji w samochód musza latac ze ściera i benz ekstrakcyjna i czyścić. D
Od 4 lat pod moimi oknami parkuje OI z roku 1999 TDI AGR. Jeździ nią taksiarz (sąsiad) i dopiero wczoraj zauważyłem że ma cała dechę podświetlaną na czerwono :lol: Pytałem i mówi że miał tak fabrycznie dlatego się ytam czy ktos coś słyszał ...? 8)
Mój Ojciec ma Octę TDI AGR z 1998 z czerwonym podświetleniem. Była to jedna z pierwszych sprzedanych w Polsce. Ma deskę szarą starego typu. Myślę że jest to związne z tym że w tym czasie nie było jeszcze Golfa IV i Octa przejmowała elementy z A3 (a Audiki mają tradycyjnie podświetylenie na czerwono).
Zazdroszcze mu tego podświetlenia.....
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Maicroft nie mówię że tylko ja mam taką ale stosunkowo niewiele osób się na taką decydowało
Ja jak kupowałem moją Octe to chciałem mieć taką beżową tapicerkę, ale gość który mnie obsługiwał to był jakiś półgłoówek, powiedział mi że nie robią takich elegance , a tym bardziej z jasnym lakierem. No i miałem ciemne wnętrze czego nie mogłem ścierpieć i juz mam skóre z L & K !!! A przecież powinni robić skodziny pod klienta....? :wink:
Komentarz